top of page

TEAM SIMEON

Een fijne samenwerking is belangrijk hierdoor steun je de stichting Team Simeon, zoals het financieren van trainingsstages en wedstrijden in het buitenland. Oftewel alles rondom zijn Olympische droom.

Om dit doel te bereiken telt maar één ding: winnen! Met een zilveren medaille op de World Masters en gestegen naar nummer 12 op de ranglijst, toont de Haagse Beer aan bij de wereldtop thuis te horen en klaar te zijn voor meer.

Door zijn ervaringen te delen is Simeon ook maatschappelijk betrokken door het geven van judo clinics op scholen en bedrijven.

Samen met u willen wij de handen ineen slaan, om zodoende elkaar te versterken en gezamenlijk naar de Olympische Spelen van Parijs in 2024!

1

Sponsoring

De mogelijkheid tot naamsvermelding op sportkledij (judokledij op tv landelijk en regionaal). Uw bedrijf regelmatig in het NOS Sportjournaal met een bereik van 960.000 tot 1 miljoen kijkers.

2

Social Media Promotie

Gebruik van al de socialmedia-accounts om uw bedrijf/product te promoten en tien duizenden volgers te bereiken.

3

Spreker Op Events

Simeon Catharina inhuren als spreker voor op je event. Presentatie waarin hij zijn ervaringen deelt over o.a. doorzettingsvermogen en andere eigenschappen die relevant zijn om de top te bereiken.

4

Bedrijfstraining (teambuilding)

Een uitgebreide judoclinic waar u en collega's leren om de kracht van de tegenstander te gebruiken om hem ten val te brengen. Tijdens deze clinic staat respect voor jezelf en voor anderen voorop en leer je met respect en discipline je energie kwijt te kunnen.

bottom of page