top of page
  • Team Simeon

B&B Healthcare nieuwe hoofdsponsor Simeon Catharina


Met veel trots presenteert topjudoka Simeon Catharina zijn nieuwe verbintenis met B&B Healthcare. Beide partijen hebben een overeenstemming bereikt tot en met de Olympische Spelen van Parijs in 2024.

De verbinding tussen Simeon Catharina en B&B Healthcare gaat al vele jaren terug. Toen de Haagse Beer in 2016 naar Sportcentrum Papendal verkaste om daar elke dag te gaan trainen, werd hij gesteund door B&B Healthcare. Met deze stap wordt een langdurige samenwerking verder uitgebreid. “Ik ben heel blij met het vertrouwen, deze stap maakt het mogelijk om nog meer uit mijn sportcarrière te halen en hierdoor mijn doelen te realiseren”.


Fysiotherapeut Wouter van Beek en eigenaar van B&B Healthcare over deze mooie samenwerking. “We zijn heel trots om weer met Simeon te gaan samenwerken. Door de coronaperiode moesten we even pas op de plaats maken. Nu dat alles weer ver achter ons ligt kijken wij met veel vertrouwen naar de toekomst en is het hoofdsponsorschap natuurlijk iets bijzonders. We geloven in de groeipotentie en ambitie van Simeon en kijken ernaar uit om met deze verbintenis daar een mooie bijdrage aan te kunnen leveren”.129 views

Comments


bottom of page